Det er altid sommer et eller andet sted

Det er altid sommer et eller andet sted

Ja det er koldt udenfor. Det blæser. Det rener. Og inden vi får set os om, så kommer frosten og sneen sikkert også. Men det sagt, så er der ret stor forskel på, hvad der er værd at have på indendørs og udendørs. Jeg skal have noget med at skifte til, om det er hverdag eller fest. Jeg vil gerne kunne holde varmen, men jeg vil også gerne være flot og elegant. Sandaler og nylonstrømper til kjoler og nederdele, det kan jeg sagtens året rundt.

Til at danse hele natten i

Men pænt er ikke nok. Jeg kan ikke holde mig fra dansegulvet, hvis der er et. Jeg synes, det er noget af det sjoveste ved en fest. Det kræver derfor pæne sko, der er til at bevæge sig rundt i, og som jeg kan holde ud at danse i hele natten, hvis det er det, jeg har lyst til. De sandaler jeg lige har fundet på https://tondersko.dk/maerker/damer/gabor.html, er den slags sandal. De er helt enkle og sorte, og står perfekt til alt det sociale hen over vinteren, men det er samtidig nogle, jeg vil kunne bruge til sommer også, så det passer mig helt fint. Et par sorte sandaler er jo generelt noget, man ikke kan have for mange af, mener jeg.

En drøm at gå med

De sidder rigtig godt på foden, og de kan justeres efter behov. Det betyder rigtig meget, for nogle gange, så er der brug for den slags. Fødder er ikke de samme hele tiden, så det er vigtigt, der er plads, og der ikke er noget, der strammer. Kvalitet er helt sikkert vejen at gå der, for det kan snildt kombineres med noget, der er rigtig pænt, og noget, som jeg rigtig godt kan lide. Nu kan festerne bare komme an alle sammen. Jeg er helt klar.