Skandinaviens største udvalg af vidunderlig te

Skandinaviens største udvalg af vidunderlig te

Hvis du er tedrikker, vil du være i en lille “te-himmel”, når du kigger på Carstensens Tehandels udvalg, https://www.carstensens-tehandel.dk/te-the.html, da han har Skandinaviens største udvalg af al slags vidunderlig te, information om te samt tilbehør.

Er te sundt?

Særligt grøn te er blevet meget rost og omtalt for sine sunde egenskaber, men te er i det hele taget en sund drik – også for sjælen, da det giver ro at drikke den varme kop frugt-, lakrids-, valnøddete, eller hvad man nu vælger. Te har som regel kun den halve mængde koffein i forhold til kaffe, og det er en kaloriefri drik, som faktisk mætter lidt. Så te er en godt element i en slankekur eller en sund livsstil. Undersøgelser har vist, at tedrikkere generelt er sundere, men det er jo svært at sige, om det er selve teen, der har sin indflydelse, eller om dem, der drikker te, generelt vælger en sund livsstil.

Carstensens Tehandel har både sort, Oolong, grøn, hvid og gul, Rooibos, Mathca-, økologisk, chai-, ingefær-, pebermynte-, urtete samt koldbryg. Han sætter en ære i at lave sine egne teblandinger, der er eksotiske, eksklusive og særlige teer. 

En af Carstensens teer er “Siegfried Matloks sommertrøst”. Det er en grøn te, der er let og frisk, med smagen af agurk og orange. Den kan anbefales som iste og kan drikkes til f.eks. smørrebrød eller en sandwich. 

Du kan også vælge den fantastiske Cool Mint, der er noget helt særligt. Urtete kan skille vandene, men denne te er yderst populær. Du får en smag af citrongræs, pebermynte, æble og lakridsrod og en sødlig og dejlig lang eftersmag. Denne te indeholder slet ikke koffein. 

Hvem er Carstensens Tehandel?

Carstensens Tehandel har 30 års erfaring med te og har haft stor succes med at vælge de rigtige mærker til deres købere. De udvælger te fra hele verden i god kvalitet og rimelige priser.