De gode ting i tilværelsen

De gode ting i tilværelsen

Som rigtig mange andre så er jeg optaget af, at det jeg bruger i min hverdag skal være bæredygtigt og økologisk. Det er noget, der er begyndt at betyde endnu mere, efter jeg fik børn, for de kan ikke vælge selv, og derfor er det mig, er skal sørge for, at det er gode ting, de kommer i nærheden af.

Det er mere end bare mad og drikke

Det er nemt at sørge for maden, for der er stort set ingen steder, hvor det ikke er muligt at få økologiske fødevarer til hele familien. Det er alt det andet, der kan være svært at finde til os alle sammen, for jeg vil ikke gå på kompromis med den slags på nogen måde. I stedet for at prøve at finde forretninger, der har forskellige alternativer, så er jeg begyndt at kigge på nettet i stedet.

Udvalget er nemlig meget større her, end det er i forretningerne, og her har jeg fundet rigtig mange spændende og brugbare ting. For eksempel mærket Suztain, der har lidt af det hele. Herfra har jeg fået alt fra små, søde bamser til børnene over ting til husholdningen som klude og skuresvampe.

Ting, jeg ikke vidste var en mulighed

Det spændende ved dette mærke er, at de har ting, jeg ikke vidste var en mulighed i hjemmet. Jeg bliver faktisk lidt skuffet over, at den slags ikke er standard efterhånden, for det er varer, der bare virker, og det er til priser, der ikke er for høje. Det mange vælger den slags fra på, det leverer dette mærke.

Men så længe jeg kan få det hele online, så ser jeg ingen grund til at klage. Det hele leveres rigtig hurtigt oveni, så det er ikke et problem, hvis jeg har været lidt fortravlet, jeg kan altid nå at bestille nyt hjem.