Det pyntede virkelig

Det pyntede virkelig

Vi fandt for nogle år siden nogle gamle billeder fra vores store produktionshal. De er tilbage fra 1920’erne, og de er en del af firmaets historie. Vi ville gerne have billederne genskabt eller restaureret og sat op i receptionen eller i vores mødelokaler, men vi har simpelthen ikke endnu fundet det firma, som vil vil betro den opgave til.

Jeg fandt en perfekt løsning

Det var først, da jeg var ude hos en kunde, at jeg fik den løsning, som vi skulle bruge til vore gamle billeder. Kunden havde fået nogle fotografier fra deres jubilæum forstørret, og så var de sat på lærred.

Jeg spurgte mig frem og fik navn og hjemmeside på dem, som havde lavet det for dem, og så var det hjem og sidde og kigge lidt på hjemmesiden, inden jeg skulle snakke med deres kundeservice.

Snakken med deres kundeservice var yderst behagelig, for de var meget professionelle, og de forsikrede, at alt ville forløbe som planlagt, hvis det var dem, som skulle hjælpe os med at få alle foto på lærred.

Et smukt resultat

Jeg snakkede med de andre, som har andel i firmaet, og de sagde med det samme, at det skulle jeg skynde mig at få gjort. Så det gjorde jeg, og som aftalt med deres kundeservice så fik de originalbillederne, og så skulle de nok trylle og gøre det, de er bedst til.

At det endelige resultat skulle ende så flot, havde jeg ikke troet på, og de gamle billeder kunne stå så smukke, men det lykkedes, og resultatet hænger på væggen i både mødelokalerne og i vores reception. De gamle billeder blev returneret i samme stand, og vi har kun ros tilovers for dem, som hjalp os med dette. Vi fik et produkt, som er lige os, til gode priser, og vi har fra dag ét følt, at vi har været i trygge hænder. En professionel løsning til dig, som ønsker foto på lærred.