En sofa i gave

En sofa i gave

Tag endelig ikke fejl. Vi har den dejligste datter, en fantastisk svigersøn og to vidunderlige børnebørn, men der er et minus. De har simpelthen den mest elendige sofa. De er godt klar over det, men der er bare det, de prioriterer højere i deres hverdag, end lige at få den skiftet ud. Det blander vi os selvfølgelig ikke i, men en ny sofa, det skal de altså have, og det gerne så hurtigt som overhovedet muligt.

Så må vi tage fat

De havde længe planlagt en ferie, og da vi bo tæt på, så sørger vi selvfølgelig for at holde øje med huset, vande planter, tømme postkassen og alt det praktiske. Herunder at låne grillen og sikre, at den også virker, for det er ikke noget, der sker for tit, når man som os bor i lejlighed. Men jeg gruede for 14 dage i den hæslige sofa, og min kone det samme.

Vi lagde derfor en plan, som var, at når de kom hjem, så var det til en ny sofa. Men nu havde vi travlt, for det skulle kunne lade sig gøre med levering mens de var i udlandet. Ellers ville vores overraskelse ikke være den samme. Jeg overlod det hårde arbejde med at finde sofaen til min kone. Hun er bdre til den slags end jeg, og så sørgede jeg for at give hende de rette mål.

Hun havde læst en masse blogs om møbler. Det er en sjov måde at hente erfaringer på, men meget effektiv. Hun viste mig bl.a. http://dk-indretning.dk, hvor hjemmesiden Nicehome.dk fik en masse ros.

Ingen sag at handle der

I al hemmelighed gruede jeg lidt for, at hun ville finde en eller anden møgdyr designerofa, for mit job udover opmålingen var selvfølgelig betalingen. Men nej dyrt var det på ingen måde. Samtidig inden bestillingen fik vi en god snk med kundeservice, der forsikrede os, at den sagtens kunne blive leveret i lige det tidsrum, hvor de andre var på ferie. Helt perfekt tænkte jeg.

De leverede ikke kun som lovet, men også en rigtig lækker sofa, som jeg allerede har prøvesiddet. Det er det mindste, når man er den glade giver. Samme dag, de kom hjem ringede vores datter, og jeg kunne næsten ikke fortså, hvad hun sagde, for ordene væltede ud af hende. Det var kun glæde, og det var den bedste overraskelse at komme hjem til. De var helt vilde med den, og den passede perfekt ind til resten af dine møbler. Den ære får min kone, men deres glæde, den er til os begge to herhjemme.