Læs om nye og unikke muligheder for personligt vægophæng

Leder du efter noget helt unikt at dække dine vægge i hjemmet med? Så bør du klikke ind på siden trykkeri-info.dk, hvor der er massere af inspiration at hente til helt unikke og specialfremstillede vægophæng. På trykkeri-info.dk kan man nemlig læse om, hvordan man kan få fremstillet egne tryk på lærred. 

Blandt andet kan man læse om, hvordan det er muligt at få fremstillet flotte, personlige prints af egne billeder. Det er nemlig muligt at få omdannet egne billeder til tryk på lærred, hvis format man selv kan vælge. Denne service er der mange webshops, der tilbyder, men helt i toppen ligger webshoppen SUMOpix.dk, som scorer så højt som 9,9 på Trustpilot. SUMOpix trilbyder kundeservice, der er helt i top, hvor professionelle grafikere efterser printene og dermed garanterer, at kvalitetskravene hos SUMOpix mødes, inden produkterne sendes ud til kunderne. SUMOpix tilbyder prints i en lang række formater, så der er mulighed for at personliggøre sine vægge så meget som muligt. Ud over normale prints på lærred kan man også vælge at få lavet en collage på lærred, som altså er et sammensat værk af flere forskellige billeder; endnu en mulighed for helt unik og personlig dekoration af væggene i hjemmet, eksempelvis med udgangspunkt i en stor begivenhed. 

Udover de personlige prints er det også muligt at bestille et print af et af de mange billeder, som SUMOpix har i sit billedarkiv. Billedarkivet omfatter også en seperat kategori med geografiske kort, som man kan få printet enten udelukkende til pynt, eller til at stikke nåle, som repræsenterer rejsemål, i. Både de personlige billeder og arkivbillederne kan også printes på lærreder, som også fungerer lyddæmpende. SUMOpix fremstiller nemlig også løsninger til hjem, hvor akustikken ønskes forbedret. Med SUMOpix’ løsning vælger man et smukt motiv, som dog printes på et lærred, der skjuler en lyddæmpende plade. Det vil altså sige, at den lyddæmpende mekanisme er skjult, og man kan dermed ikke se forskel fra SUMOpix’ lyddæmpende billeder til alle SUMOpix’ andre billeder. Æstetikken er altså bevaret, imens funktionaliteten på samme tid er helt i top. 

SUMOpix tilbyder også andre former for vægdekorationer, blandt andet speciallavede tapeter med egne motiver. Hvis man vil høre mere om de mange muligheder for personlig vægpynt, som SUMOpix tilbyder, kan man altså med fordel besøge tryggeri-info.dk, hvor man kan læse mange gode anmeldende artikler, der giver gode inspirerende tips og tricks til, hvordan SUMOpix’ produkter kan bruges i hjemmet.