Tips og inspiration til tøjkøb

Tips og inspiration til tøjkøb

De fleste kvinder elsker at shoppe tøj. Det er altid spændende at eksperimentere med sit look, og måske opdage helt nye sider af sig selv, som man så kan udtrykke gennem sin påklædning. Mange kvinder oplever dog en vis utryghed, når det kommer til at shoppe undertøj og lingeri. Det er altid meget grænseoverskridende at skulle afklæde sig det meste af sit tøj, og dernæst skulle posere foran spejlet i butikkens prøverum iført næsten ingenting. Lyset er for det meste ganske ubarmhjertigt, og der er næsten altid kø ved prøverummene, hvilket ikke gør situationen mindre presset – snarere tværtimod!

En nærliggende løsning på problematikken er at handle online. Der findes utroligt mange webshops, som forhandler undertøj til kvinder i alle størrelser, og udvalget er som oftest større end i de fysiske butikker, Når man kender sine mål, er det ingen sag at vælge imellem standard varerne. Men er man på udkig efter noget helt særligt, som ikke lige falder ind under de gængse mærker og kategorier, er det straks lidt vanskeligere at udse sig de helt prima varer. Her kan det være til stor hjælp at søge inspiration hos bloggere, som har erfaring med den verden, og evt. få råd, vejledning og nyttige tips fra uvildige, som deler ens smag og præferencer.

På bloggen mode-siden.dk finder du blogindlæg, som primært handler om sødt og sexet undertøj med en behagelig pasform og i designs, som er skabt til at passe til kvindekroppen i alle tænkelige situationer: Til hverdag, til fest, og under sportsudøvelser.

På bloggen kan du blandt andre møde Kim, som deler ud af sine erfaringer med undertøj fra ML Model. Her har hun fundet BH’er af mærket Anita, som er leveringsdygtig i komfortable og slidstærke BH’er til hverdag og sport. Alle de BH’er, Kim har prøvet, er fremstillet i åndbart materiale og har praktiske lukkemekanismer, for eksempel en smart frontluk, hvilket gør BH’en nem at iføre sig. Anita fremstiller også deciderede amme-BH’er samt bøjlefrie BH’er med lommer, som er specielt designet til kvinder, som har fået en masektomi med efterfølgende stråle behandling og derfor har brug for at kunne udstyre BH’en med en protese.

Du kan også læse om ML Models øvrige produkter for eksempel hos Mads, som har stiftet bekendtskab med Robell’s behagelige stumpebukser, som han er glad for på grund af deres perfekte pasform og luftige design.

Læs alle de inspirerende blogs på mode-siden.dk.