Danmarks største udvalg af økologisk te

Danmarks største udvalg af økologisk te

Nordic Tea ligger i Hillerød og åbnede i oktober 2017. Forretningen er en sammenlægning af tre te-forhandlere, nemlig China Tea House, Frederiksdal Tehandel og Nordisk The Import.

Nordic Tea er både for dig, der nyder en enkelt kop te i ny og næ, samt dig der er meget kvalitetsbevidst og bekendt med de mange forskellige typer te, der findes. Nordic Tea lægger stor vægt på, at den te, der bliver importeret, er 100 % økologisk. Derudover kommer teen fra bæredygtige landbrug, hvor der hverken bliver gjort brug af kunstgødning eller diverse sprøjtemidler. Dette gælder både den naturlige te samt te med smag, den såkaldte aroma-te. Sidstnævnte fremstilles ved at tilsætte aromatiske olier og safter fra frugter. Den aroma-te du finder i sortimentet hos Nordic Tea indeholder udelukkende økologiske, smagsforstærkende ingredienser. Det er i Nordic Teas interesse at støtte op om naturen ved at støtte bæredygtigt landbrug.

Te stammer oprindeligt fra Kina, og nogle typer te siges at være blevet brugt, når folk var syge. Er du syg, kan et glas varm te med citron eller honning gøre underværker, men den dag i dag drikkes det af mange på daglig basis, fordi de holder af smagen. Hos Nordic Tea finder du et stort udvalg af aroma-te i forskellige smagsvarianter, eksempelvis varianterne tranebær/ ingefær, men også mere udbredte varianter, bl.a. citron (herunder både sort te og grøn te) og mange andre. Både på deres hjemmeside samt i deres fysiske butik i Hillerød ligger Nordic Tea inde med te for enhver smag. Også forskellige tesorte finder du i sortimentet, herunder både hvid te, grøn te og sort te. Den hvide te er fremstillet af blade fra tebusken inden den går i blomst. Den grønne te er lavet på tørrede, friskplukkede teblade, og den sorte te er lavet af den grønne te, der er blevet knust og derefter iltet, hvilket giver bladene den sorte farve. Se hele sortimentet her https://chinateahouse.eu/oekologisk-te-41/.