I stedet for fjernsyn

I stedet for fjernsyn

De fleste af os er alt for gode til at læne os tilbage i sofaen og tænde for fjernsynet hver eneste aften. Jeg har selv tilhørt den store gruppe, men nu læner jeg mig tilbage og få læst bøger højt i stedet. Der er alligevel sjældent noget i fjernsynet, der er værd at se, og det andet er sjovere. Jeg kunne sagtens læse dem selv, men jeg kan lide det afslappende og virkeligt dovne ved, at der er en, der gør alt det hårde arbejde for mig. Desuden er de rigtig gode til at læse højt, så jeg nyder det lige dét mere.

Gode historier fra gode forfattere

Der findes ikke den genre, jeg ikke er til. Er det en god historie, så er det noget for mig hele vejen igennem. Her får jeg den serveret på et sølvfad, og får jeg lyst til et glas vand eller en snack, så skal jeg ikke lægge bogen fra mig. Den kan komme med alle steder herhjemme, så der er ingen afbrydelser.

Det har gjort mine aftener afslappede, også selvom der ind imellem ikke er tid til bøger, eller selvom jeg ind imellem sniger mig til at se lidt fjernsyn. Jeg føler mig mere afstresset og afslappet, så det er ikke en vane, jeg har tænkt mig at lægge fra mig som det første. Det er faktisk bedre end at læse bøgerne selv. Noget, jeg aldrig havde forestillet mig, jeg skulle sige og samtidig rent faktisk også mene.

Det største og bedste udvalg

Min begejstring skyldes nok også det udvalg og de priser, der er hos https://politikenbooks.dk/. Her får jeg alverdens bøger, gode vilkår og en hjemmeside, der er nem at finde rundt på. Mange bøger bliver indspillet, og der kommer hele tiden nye til. Jeg mangler i hvert fald på ingen måde læsestof.