En rigtig god kop te

En rigtig god kop te

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

For mig er der virkelig ikke noget bedre end en god kop te. Det er noget, som jeg har nydt, siden jeg var i mine teenageår, og nu er jeg over 50, så det er ikke noget, som jeg kan undvære. Jeg er lidt kræsen, siger min mand, så jeg har været nødt til i mange år at købe min te i udlandet, og jeg foretrækker at bestille hos de engelske tehuse. Men det er mange penge, som jeg bruger, og det er desværre også tit, at jeg må vente på min te, for den er lang tid undervejs.

Et dansk tehus

Derfor blev jeg meget glad, da min mand kom og fortalte mig om https://www.carstensens-tehandel.dk/te-the/sort-te.html, hvor han havde hørt de solgte te i topkvalitet, og de var danske og leverede hurtigt.

Jeg fik navnet på hjemmesiden og gik samme aften ind og kiggede på, hvad de havde at byde deres kunder, og jeg var meget imponeret, for de havde både et stort udvalg af te og remedier til at brygge te samt rigtig gode priser i forhold til, hvad jeg havde været vant til at betale.

Det lød næsten for godt til at være sandt, så jeg blev nødt til at tage en snak med deres kundeservice dagen efter, og det var så en fantastisk oplevelse, for de var kompetente, og de var gode til at rådgive mig til hvilken te, der ville passe mig bedst.

Te i særklasse

Jeg placerede en ordre, og så ventede jeg i spænding, men det var ikke længe, jeg skulle vente, for allerede efter nogle få arbejdsdage, så kom min te, og jeg kunne smage på den samme aften og konstatere, at kvaliteten, som de havde lovet mig, var helt i top.

Jeg har siden handlet al min te hos dem, og de har hver gang leveret topkvalitet, og det er klart og tydeligt, at de holder en meget høj standard.