Vi er ølholdet

Vi er ølholdet

Vi har i flere år været en flok af de gamle drenge, som har kaldt os selv for ølholdet i den lokale fodboldklub, og for sjov kom jeg på, at vi da selvfølgelig skal brygge vores eget øl, og vores holdbillede skal selvfølgelig være på mærkaterne.

At lære noget nyt

Derfor gik jeg i gang med at undersøge og snakke med forskellige firmaer, som leverer både råvarer og remedier til ølbrygning, og til min benovelse var der rigtig mange. Dog var der et par stykker, som skilte sig ud, og specielt https://www.hjemmebryggeren.dk/ gjorde et stort indtryk på mig, da jeg snakkede med deres kundeservice.

Jeg kunne fornemme deres passion for ølbrygning, at perfektionere øl og dens mange smagsnuancer, så derfor blev det hos dem, jeg bestilte mit bryganlæg. Men så blev jeg i tvivl om, hvad jeg ellers skulle bruge og måtte ringe til dem igen. De guidede mig hurtigt og smilende, så jeg fik alt det, som skulle bruges til at brygge ølholdets egen øl.

Med hurtig levering

Første gang, jeg bestilte, regnede jeg med et par ugers leveringstid, men nej, der gik ikke specielt længe, før mine varer kom, og jeg kunne kaste mig ud den ædle kunst. Siden har jeg vænnet mig til, at det er en standarden, at de leverer så hurtigt, og at kvaliteten altid er i top, om du så skal bruge nogle remedier som termometre og ventiler, eller om det er råvarer som sukker, humle eller krydderier.

Jeg har kigget lidt rundt og prøvet et par andre leverandører til sammenligning, men er altid vendt tilbage til start hver gang, for ingen andre har leveret samme kvalitet, service og heller ikke så hurtigt. Så hvorfor skulle jeg bruge andre, når jeg nu har fundet det sted, hvor jeg får det bedste, og hvor de er med til at sikre, at ølholdet altid har nogle kolde i skabet.