Din blikkenslager på Amager

Din blikkenslager på Amager

I står op om morgenen og I tænker: Nu er den gal og hvad gør vi nu. Vandet fosser ud af vandrøret. Men I skal tage det roligt. Hjælpen er lige om hjørnet. I ringer bare til mig for det er jo lige mig, der kan ordne alt inden for VVS. Jeg er jeres blikkenslager på Amager, som straks står klar til at hjælpe jer – og det gælder både Hr. og Fru Jensen. Jeg kommer med min værktøjskasse og løser din opgave så hurtigt og problemløsende som overhovedet muligt. Hos mig står det klart, at service og imødekommenhed går hånd i hånd. Jeg vil gerne præsentere mig som en pålidelig håndværker, der yder sit bedste over for sin kunde – for vi skulle gerne ses igen.

Kig nærmere på min hjemmeside og se, hvem jeg er. Jeg har mange års erfaring inden for VVS-faget og giver jer naturligvis et godt tilbud på dit projekt. Hos mig er ingen opgave for stor eller lille. Mine priser er konkurrencedygtige, og jeg har mange kunder i Hovedstadsområdet – og det, der glæder mig allermest – det er, at de vender tilbage. Vi mødes med et smil og en fremstrakt hånd.

Jeg kan løse et bredt udvalg af opgaver: Fra opsætning af ventilation og klimaanlæg til service på varmeanlæg; fra arbejde med køkken og bad til udskiftning af rør og faldstammer. Skal I have udført et større projekt, så anbefaler jeg, at I tager mig med på råd fra begyndelsen. På den måde kan jeg rådgive om de mest optimale løsninger. Så får I det akkurat, som I havde drømt om. Lad os tale sammen og husk på, at jeg sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid, til den aftalte pris og med kvaliteten i top.

Vi ses – Ring blot tlf. xxxxxx, så finder vi en løsning sammen.