De gamle druknede i kælderen

De gamle druknede i kælderen

Vi stod og skulle på ferie, og så kom regnskyllet, og inden vi fik set os om, så havde vi over en meter vand i hele kælderen. Alt fra skiudstyret, som vi skulle have med, til vores kufferter, druknede, og det hastede med at få nyt både udstyr og kufferter.

Min mand tog sig af skiudstyret, og så fik jeg opgaven med at finde kufferter til hele familien. Jeg skyndte mig ind på forskellige hjemmesider, men de havde ikke lige de,t som jeg skulle bruge, og de havde heller ikke de priser, som jeg ville betale for en ny kuffert.

Gode priser på det, jeg skulle have

Min søster kom til min redning med en hjemmeside, hvor de havde handlet kufferter flere gange, og andre tasker til rejser, weekendture med mere.

Jeg kiggede ind på hjemmesiden, og ganske rigtigt, de havde lige det, som vi stod og manglede. Jeg ringede til min søster, som forsikrede mig om, at de, deres billige priser til trods, havde god kvalitet og hurtigt levering, så der var ingen grund til at tøve, hvis de havde alt det, som jeg stod og manglede.

Jeg fulgte min søsters råd og bestilte kufferter, så familien kunne komme på ferie om 3 uger, og så skulle jeg bare håbe, de ville og kunne levere så hurtigt, som min søster sagde, og som de skrev på hjemmesiden.

Men jeg kunne have sparet mig alle mine bekymringer, for der gik ikke mange arbejdsdage, før jeg fik en besked om, at mine kufferter kunne hentes hos den lokale pakkecentral, og jeg kunne ved selvsyn se, at alt var i den bedste kvalitet, og at alle garantier og certifikater var med, som havde jeg handlet i den lokale forretning nede i centret.

Vi kom alle på ferie, og vi havde de nye kufferter med, som alle var utrolig gode, så når jeg skal have en ny weekendtaske til turen med tøserne, så ved jeg godt, hvor jeg skal købe den.