Find den rigtige beklædning til jagtturen

Find den rigtige beklædning til jagtturen

Skal du afsted med vennerne på den helt store jagttur? Så er det en god idé, at I sikrer jer, at I har den rigtige beklædning til turen. Det er nemlig afgørende for jeres tur, at I har den rigtige beklædning på. I skal gerne være besværlige for dyrene at se, og derfor er det vigtigt, I er klædt på alt efter jeres omgivelser, så I ikke skiller jer ud.

Jakker og bukser

Det er derfor vigtigt, at jeres tøj er nogenlunde i de samme farver. Da jeres jagttur kommer til at foregå i naturen er det en god idé, tøjet er i de samme farver som naturen. Derfor er de grønne og brune farver et godt valg, hvis I ikke skal skille jer ud. En kombination af de farver kan også vælges ved, at I køber jeres jakker og bukser i camouflage, så er I sikre på, at I er svære at få øje på. I bør derudover også være opmærksomme på, at jeres bukser og jakker er vandtætte, da der er risiko for, at det kan komme til at regne under jeres jagttur.

Sko

Skoene bør ligesom bukserne og jakkerne passe sammen. Vælg et par sko, der er i de samme farver som resten af beklædningen, så de ikke skiller sig ud fra mængden. I bør overveje at investere i et par støvler, som er egnet til naturens forskellige forhold. Selvom solen skinner, kan der være steder i naturen, hvor der er vådt, og I kan blive udsat for regn på et tidspunkt. Derfor er det ikke optimalt at tage på jagt i et par ganske normale sko, da de typisk ikke ville kunne stå imod naturen. 

Hatte og handsker

Skal I på jagttur i efteråret eller om vinteren, så bør I bruge tid på at finde de rigtige hatte og vanter. Det kan blive rigtig koldt på sådan en jagttur, og det gælder faktisk også om sommeren. Det er derfor vigtigt, I kan holde jeres hænder varme, da de skal være parate til at styre jeres jagtvåben. Derudover kan en hat være god til at camouflere håret, så det ikke skaber opmærksomhed. Ønsker I at få styr på jeres beklædning til jagtturen, kan xtragrej hjælpe jer på vej