Sådan hygger du dig for alvor i juletiden

Sådan hygger du dig for alvor i juletiden

Når december måned ankommer, er det blevet tid til at hygge og nyde hinandens selskab. De fleste børn og voksne elsker julen, og værner ekstra meget om hinanden i denne periode. Der er masser at lave i juletiden, både sammen med dem der står en nært og alene. Men hvad er det helt præcis, at man kan hygge sig med i december måned? Det giver vi dig svaret på i denne artikel. Her kan du nemlig læse mere om, hvordan du for alvor hygger i juletiden.

Læs en bog sammen eller alene

Er der noget, der hører til julen, er det alle de klassiske julefortællinger. Læs dem eller en anden god bog i juletiden, enten alene eller sammen med en, du holder af. Du kan også lytte til bogen i stedet, hvis du finder dette mere hyggeligt. Du kan finde et stort udvalg af blandt andet lydbøger og e-bøger på politikenbooks. Lav en lækker kop varm kakao eller te, tænd stearinlys og sæt dig godt til rette i din yndlingsstol og giv dig så i kast med at læse og julehygge.

Tag ud i kulden

I stedet for at gemme din indenfor i den varme stue, kan du også tage ud i kulden. Det eneste du skal sørge for, er at tage rigeligt med varmt tøj på, så kan du nemt klare at bruge et par timer udendørs. Der er masser at lave udenfor i juletiden. Du kan tage i skoven og eventuelt samle ting til juledekorationer. Du kan tage ud og finde juletræ, eller du kan tage ud at skøjte. Der er også masser af udendørs julemarkeder, som du kan besøge i juletiden.

Julebagning og konfekt

Gå en tur i køkkenet i december måned og tag gerne familie og venner med. Her kan i lave julekager, konfekt og fyldte chokolader. Lad fantasien få frit spil og giv jer i kast med at lave alverdens lækkerier, som i kan hygge jer med hele julen igennem.