Telte fra Telteksperten.dk

Er du campist, festival afficionado, eller blot lejlighedsvis teltligger, finder du alt hvad du har brug for hos Teltmesteren.dk. Alle telte, såvel villatelte og tomands- eller enkeltmandstelte som fortelte, letvægtstelte, oppustelige telte eller lufttelte til campingvogne har de egenskab til fælles, at de er solide og driftsikre. Telte fra Teltmesteren.dk er alle fremstillet ud fra devisen, at et telt skal kunne holde til at blive slået op og taget ned mange gange i løbet af en sæson, samtidig med at det skal kunne modstå fugt, snavs og vejrlig.

 

Du finder i webshoppen hos Teltmesteren.dk et bredt udvalg af telte i høj kvalitet til en billig penge. Til campingentusiaten kan det store sortiment af billige fortelte, lufttelte og oppustelige telte anbefales. Alle disse telte til campingvogn slutter 100% tæt og er samtidig veludluftede gennem luftkanalr, som er forsynet med myggenet, som forhindrer insekter og andet kryb i at forstyrre din nattesøvn. Du får med andre ord en hel del ekstra plads forærende til din campingvogn, som i sammenpakket tilstand hverken fylder det store eller vejer for meget. Forteltet kan bruges til opbevaring, som veranda, eller som et ekstra soveværelse, hvis man er for mange af sted til at kunne sove i vognen.

 

Skal du af sted på festival, er der også god hjælp at hente hos Teltmesteren.dk. Vi fører alt i tomands- eller enkeltmands telte, som, i lighed med forteltene, er vandtætte, vindtætte, smuds- og fugt-afvisende og sikrede mod myg, fluer, edderkopper og andet djævelskab. Et telt fra Teltmesteren.dk holder festival efter festival. Det er let at rengøre og særdeles solidt. Vi ved, hvor mange tæsk, et telt kan få på en festival, og derfor fører vi de praktiske kuppeltelte med den solide konstruktion. Disse telte er nemme at slå op, og er designet til at kunne modstå såvel stormvej som tung regn.

 

Til familien, som elsker friluftslivet, finder du hos Teltmesteren.dk en righoldig selektion af villatelte med plads til hele familien. Villatelte fra Teltmesteren.dk er konstrueret udfra kuppeltelt modellen – et desing, som er både praktisk, kønt, og giver mest rummelighed i teltet. I et villatelt fra teltmesteren.dk er der plads til hele familien plus oppakning, og teltet er nemt at slå op og pakke sammen.

 

Foretrækker du at campere udenfor den gængse camping sæson, anbefaler vi et vintertelt, so er indrettet til at tåle sne og blæst lidt bedre end de andre telte. Med et vintertelt kan du holde varmen i al slags vejr, selv det danske vintervejr med alt hvad det kan byde på. Anbefales også til fastliggere.