Bliv klogere på, hvad der sker med regnskoven

Hvert år bliver store områder med regnskov fældet, fordi der er brug for at udvide landbrug. Det kan være for at skabe marker, hvor dyr kan græsse. Det kan også være for at kunne udvide produktionen af palmeolie. Hvis du gerne vil vide mere om, hvad der sker med regnskoven, og hvilke konsekvenser det får for vores planet, kan du følge med på en blog som dk-regnskoven.dk. 

Det er en omfattende blog, hvor du både får en stor baggrundsviden om emnet og får stillet de konkrete problemstillinger meget præcist op. Det kan derfor være med til at give dig et bedre overblik over situationen

Udover at du kan læse om, hvad der sker med regnskoven, kan du også finde du af, hvordan du kan være med til at hjælpe på situationen. Du kan for eksempel købe et lille stykke regnskov med et regnskovscertifikat gennem foreningen Verdens Skove. På den måde sikre du, at en lille del af regnskoven i Nicaragua er fredet. Den vil altså ikke blive fældet, når der er brug for plads til mere landbrug.

Certifikatet kommer med en række forskellige billeder, der er tegnet af danske tegnere og illustratorer. Det kan for eksempel være en bille, en kolibri eller en brøleabe. Det gør, at certifikatet ikke bare bliver en måde at redde regnskoven på. Det er også flot at have hængende på sin væg. På den måde får du både en flot plakat og gør noget godt for miljøet. 

Du kan købe et certifikat til dig selv, fordi du gerne vil gøre noget godt. Du kan også give det i gave til en, du holder af. Det kan være i julegave eller fødselsdagsgave. Vi har i dag så mange ting, at det er sjældent, at der er noget, som vi rigtig har brug for. Et certifikat til at redde et lille stykke af regnskoven er derfor en sjov og anderledes gave. 

Du kan sætte certifikatet i en ramme, så det på den måde kommer til at fungere som en flot plakat. Det vil den, der skal have certifikatet helt sikkert blive glad for. Certifikatet bliver nemlig dermed også til noget brugbart, som han eller hun kan hænge på sin væg og dels glæde sig over den fine illustration, dels glæde sig over at have fået en gave, der gør noget godt for miljøet, og dels blive flad for, at vedkommende har fået en gave af dig til jul, fødselsdag eller en anden lejlighed.