Slam, så var jeg låst ude

Jeg var så uheldig, at jeg var havnet i den situation, hvor mig og mine nøgle var på hver vores side, af den låste hoveddør til min lejlighed. Det var en tirsdag eftermiddag, jeg havde haft en lang arbejdsdag, og det sidste jeg havde brug for, var at stå og ikke kunne komme ind i min lejlighed. Min kæreste som har den anden nøgle, havde for kort tid siden mistet sit nøglebundt, så vi havde altså nu kun én nøgle, og den lå inde i lejligheden.

Det er desværre ikke første gang at jeg låser mig ude, men det er altså nu første gang i lang tid, hvor jeg ikke bare kan ringe til min kæreste, og få hende til at åbne for mig.

Jeg stod altså i en situation, hvor jeg havde brug en låsesmed, og det måtte gerne gå hurtigt.

Danlåse rykkede hurtigt ud

Jeg søgte lidt rundt, og fandt Danlåse som yder låseservice. Jeg har ikke tidligere benyttet mig af Danlåse, men dem jeg havde brugt tidligere, havde været dyre og langsomme til at rykke ud.

Jeg kontaktede derfor Danlåse. Personen der tog telefonen, lovede at der ville være en låsesmed på min adresse inden for 30 min, og prisen var kun 495 kroner!

495 kroner er hvad det koster i dagtimerne, og om aften, nat og i weekenderne koster det 795 kroner.

Hurtigt og effektivt

Knap 30 minutter efter stod der en låsesmed på min adresse, og han gik i gang med arbejdet med det samme. Jeg frygtede at han skulle til at bore min lås op, og dermed ødelægge min lås, så jeg ville være nødsaget til at købe en ny. En ny lås kan sagtens løbe op i 3.000 kroner, og det havde jeg bestemt ikke brug for.

Heldigvis havde han en smart fidus, hvor han med hjælp fra en slynge, kunne åbne døren inde fra gennem brevsprækken.

Jeg slap altså billigt, og kunne efter kort tid igen komme ind i min lejlighed.

Manden var yderst professionel og høflig, og jeg kan klart anbefale Danlåse til andre.

 

Danlåse tilbyder desuden oplukning til erhvervsejendomme og oplukning af biler, hvis man skulle være så uheldig. Danlåse holder til i Greve og har ydet låsesmedsservices siden 2011. Skulle man være så uheldig, at låsen bliver nødt til at blive boret i stykker, og dermed ikke kan reddes, kan Danlåse også tilbyde en ny lås til yderst konkurrencedygtige priser. I forhold til hvor en uheldig og træls situation det er, at låse sig ude, havde jeg alt i alt en god oplevelse med Danlåse.