Få plads til hele familien i et stort fortelt

Da børnene var små, kunne I sikkert nemt alle sammen være i campingvognen, når I tog på campingferie. Men efterhånden som de bliver større og gerne vil have venner eller kærester med på ferie, kan det begynde at knibe med pladsen. De kan selvfølgelig ligge i telt, men på mange campingpladser ligger teltpladserne et sted og campingvognspladserne et andet. Det gør, at I kunne risikere at komme til at bo i hver sin ende af pladsen. Det er jo ærgerligt, når I er taget af sted på ferie sammen.

En god løsning kan derfor være, at I får et stort fortelt, hvor der er plads til, at der også kan sove nogle. På den måde har I nemt og hurtigt fået et ekstra soveværelse, når I er af sted på ferie. 

Hvis du gerne vil blive klogere på, hvad der rører sig i forhold til fortelte, kan du med fordel følge bloggen fortelt-eksperten.dk. Det er en omfattende blog, hvor du både kan læse artikler om forskellige fortelte og også læse forskellige brugeres anmeldelser af fortelte. Du kan dermed blive klogere på, hvilke erfaringer de har gjort sig med forteltene, og hvilke tanker de gjorde sig, da de skulle ud og investere i et stort fortelt til deres campingvogn. 

Det er en god ide at se på et fortelt som en investering. Det er noget, som I skal have i mange år fremover, og som sikrer, at I kan komme af sted på ferie alle sammen. I kan selvfølgelig købe en større campingvogn, men det vil kun være endnu dyrere end at investere i et større fortelt. 

Når I begynder at få børnebørn, begynder det rigtigt at knibe med pladsen. Men det kan stadig være hyggeligt at kunne bo sammen. At være fælles om den samme campingvogn og de samme fælles arealer. Her er det derfor også en god ide at have godt med plads i forteltet. 

For mange campister er forteltet et mindst lige så vigtigt rum som selve campingvognen. Det er derfor rart at have et sted, hvor der er ordenlig plads til alle. Det gælder både, når den store familie om aftenen skal sidde om bordet og spise mad eller spille spil, men det gælder også, når der skal være plads til, at der kan sove to, tre, fire mennesker. Heldigvis er campingmøbler nemme at klappe sammen, så I hurtigt kan få pustet nogle luftmadrasser op og få plads til alle. 

Læs mere på http://fortelt-eksperten.dk/